140 Barcelona Trøje SonyaS

968 juventus trøje ESPMaz

Marcus Rashfords afskedigelse på to måneder har forstærket virkningen af ​​Romelu Lukakus afgang sidste sommer, hvilket efterlod United uden en anerkendt seniorforward.

barcelona trøje

King er fremstået som en førsteklasses mulighed for United, og i morges nægtede Bournemouth-chef Eddie Howe at udelukke muligheden for, at den 28-årige kunne gå til Vitality Stadium-udgangsdøren.

ajax trøje

United forventes at vende tilbage med et nyt tilbud til King i dag, efter at deres oprindelige tilgang blev afvist i aftes.

King tilbragte fem år på bøgerne på Old Trafford, efter han kom til United fra Valerenga som teenager og blev opdrættet på lån til Preston, Borussia Monchengladbach, Hull og Blackburn i den periode.

United solgte King til Blackburn i 2013, men det ser ud til, at en snak efter november's opgør på sydkysten kan have været det øjeblik, hvor Solskjær fortalte ham, at en tilbagevenden til Manchester ville være på kortene.

Solskjaer blev afbildet og talte til King på banen, efter at Bournemouth-angriberen scorede kampens eneste mål i en 1-0 Cherries-sejr over United.

Jalkapallo pelipaita Ajax

Solskjær krammede derefter King, som han trænede i løbet af sin periode som manager for Uniteds reserveside.

Billederne af Solskjær og Howes chat er særligt vigtige i betragtning af, at Howe nægtede at slå tal om en mulig aftale i dag.

MorrisLot Jalkapallo pelipaita Wolfsburg VivienErt
JCFWesley Maglia Lazio StellaBro

Latest comments

No comments